Linkovi

CEEM (Central East Europe Ministries)

Impuls Poland www.twr.osw.pl
MERA Hungary www.mera.hu
Studio 865 Bulgaria www.studio865.org
TWR-CZ www.twr.cz
TWR-RO www.twr.ro
TWR-SK www.twr.sk
TWR-HR “Val evanđelja” www.twr-hrvatska.org
TWR-Srbija www.twr-serbia.org
TWR-Bosna i Hercegovina www.twr-bosnia.org
TWR-Makedonija www.twr-macedonia.org

NWEM (Northwest Europe Ministries)

ERF-AT www.erf.at
ERF-CH www.erf.ch
ERF-DE www.erf.de
Norea Radio Danmark www.norea.dk
Norea Radio Sverige www.norearadio.se
P7 Kristen Riksradio www.p7.no
Sanansaattajat www.sansa.fi
TWR-NED www.transworldradio.nl
TWR-UK www.twr.org.uk

SEM (Southern Europe Ministries)

CRC Italy
EEA Spain
Radio Evangile
RTM Portugal

Ostali linkovi

Thru The Bible


Pregled partnera

Od samih je početaka politika TWR-a bila da programi na svakom jeziku moraju biti čitani od domaćih spikera koje ne samo da tečno govore, već i razumiju kulturu. Takva filozofija je dovela do rastućeg broja obitelji partnera koji su zbog produkcije i follow-up-a emitiranja uspostavili studije i urede u vlastitim zemljama.

Danas TWR ima 29 partnerskih organizacija u cijeloj Europskoj regiji koji se brinu za potrebe svojih sunarodnjaka. Od najstarijeg (ERF Germany) od najmlađeg (središnja Azija), TWR-ovi partneri tijesno surađuju sa TWR-om Europa u dosizanju ljudi svojih zemalja radio Evanđeljem. Svaka partnerska organizacija ima urede, studio, predsjednika i izvršni odbor u zemlji, te je odgovorna za programsku produkciju i follow-up sa slušateljima na svom jeziku.

Gotovi programi se šalju u TWR – Europe koji ih onda distribuira putem satelita do odašiljača odredenih za svaki jezik. Neki nacionalni partneri emitiraju svoj program i na lokalnim radio stanicama ili mrežama.

Pored produciranja vlastitog programa mnogi europski partrneri koriste programe na drugim jezicima. Mnogi partneri sudjeluju u raznim misijama donirajući sredstva kroz TWR-ovu godišnju partnersku konferenciju i projekt "Desetak".

Zahvaljujemo Bogu za predane žene i muškarce koji su s nama partneri u emitiranju Radosne Vijesti u cijeloj Europi, a i šire.

Val Evanđelja 2016. © Sva prava pridržana.