Linkovi

Od samih je početaka politika TWR-a bila da programi na svakom jeziku moraju biti čitani od domaćih spikera koje ne samo da tečno govore, već i razumiju kulturu. Takva filozofija je dovela do rastućeg broja obitelji partnera koji su zbog produkcije i follow-up-a emitiranja uspostavili studije i urede u vlastitim zemljama.

Danas TWR ima 29 partnerskih organizacija u cijeloj Europskoj regiji koji se brinu za potrebe svojih sunarodnjaka. Od najstarijeg (ERF Germany) od najmlađeg (središnja Azija), TWR-ovi partneri tijesno surađuju sa TWR-om Europa u dosizanju ljudi svojih zemalja radio Evanđeljem. Svaka partnerska organizacija ima urede, studio, predsjednika i izvršni odbor u zemlji, te je odgovorna za programsku produkciju i follow-up sa slušateljima na svom jeziku.

Gotovi programi se šalju u TWR – Europe koji ih onda distribuira putem satelita do odašiljača odredenih za svaki jezik. Neki nacionalni partneri emitiraju svoj program i na lokalnim radio stanicama ili mrežama.

Pored produciranja vlastitog programa mnogi europski partrneri koriste programe na drugim jezicima. Mnogi partneri sudjeluju u raznim misijama donirajući sredstva kroz TWR-ovu godišnju partnersku konferenciju i projekt "Desetak".

Zahvaljujemo Bogu za predane žene i muškarce koji su s nama partneri u emitiranju Radosne Vijesti u cijeloj Europi, a i šire.


Naši partneri