Politika privatnosti

Val Evanđelja i partnerske organizacije cijene naš odnos prema vama i poštuju vaše pravo na privatnost. Ova pravila opisuju način na koji prikupljamo i obrađujemo podatke koji se tiču vas kada koristite naše internetske stranice.

Iako ćete se možda htjeti anonimno služiti brojnim funkcionalnostima naših internetskih stranica, mi ćemo prikupljati vaše osobne podatke koje nam date dragovoljno s ciljem vršenja donacija ili za slučaj da zatražite da vam pošaljemo podatke ili materijale. Uz to, prikupljamo podatke o vašem korištenju naših stranica na način na koji je to opisano u ovim pravilima kako bismo vam omogućili jednostavnije korištenje naših stranica i usluga.

Kako prikupljamo i koristimo osobne podatke

Prikupljamo podatke koje ste predali putem internetskih obrazaca i aplikacije, koji obuhvaćaju kontakt-podatke, podatke o donacijama i druge anketne obrasce. Uz to, prikupljamo podatke o tome na koji način se služite stranicama Vala Evanđelja, i to primarno putem kolačića.

Kada tražite podatke ili materijale od Vala Evanđelja, možda ćemo morati prikupiti i druge podatke, poput vaše e-mail adrese, kako bismo mogli ispuniti vaš zahtjev.

Ako ste mlađi od 18 godina, ne smijete navoditi svoje ime, email adresu niti bilo koje druge identifikacijske podatke bez pristanka roditelja ili skrbnika, odnosno u skladu s važećim lokalnim zakonima.

Kako osiguravamo vaše osobne podatke

Kad vaši podaci dođu na internetsku stranicu Vala Evanđelja, koristimo se sigurnosnim kontrolama i mjerama kako bismo zaštitili vaše osobne podatke.

Kako distribuiramo vaše podatke

Val Evanđelja ne dijeli vaše osobne podatke s bilo kojom izvanjskom strankom bez vašeg izričitog dopuštenja, osim na način koji je opisan u ovim pravilima. Val Evanđelja će povremeno prenijeti podatke našim partnerima, suradnicima i trećim stranama koje nam pomažu u obavljanju naših aktivnosti i programa. Navedeni prodavači i pružatelji usluga pomažu nam s funkcijama kao što su ispunjavanje narudžbi, upravljanje podacima, obrađivanje donacija te komunikacija. Slanjem svojih osobnih podataka nama slažete se s time da ćemo distribuirati vaše podatke u skladu s ovim pravilima.

Upravljanje vašim postavkama

Možete nam se javiti kada poželite promijeniti svoje podatke ili postavke glede toga kako, kada i zašto trebamo kontaktirati s vama.

Ako želite potvrditi i/ili promijeniti svoje postavke za kontakt ili bilo koje podatke koje ste nam podnijeli, pišite na na naš e-mail. Ako ste u Europi, posjetite ovu poveznicu kako biste doznali više o svojim pravima u skladu s Općim pravilima o zaštiti podataka.