Uvjeti korištenja

Ova internetska stranica nudi vam se kao usluga, a svakim korištenjem prihvaćate uvjete za njezino korištenje. Val Evanđelja zadržava pravo da uvede promjene ili dopune u uvjete korištenja bez prethodne obavijesti.

Prava nad intelektualnim vlasništvom

Cjelokupni sadržaj ove stranice zaštićen je zakonom o intelektualnom vlasništvu i drugim intelektualnim pravima, bilo da su ona propisana od Vala Evanđelja ili treće strane, a sadržaj je namijenjen samo za vašu privatnu i osobnu uporabu. To se odnosi, ali nije ograničeno na, audio i video sadržaje, tekstove i umjetničke uratke, uključujući i korporacijske logotipe te korišteni računalni softver. Sadržaj koji se nalazi na twr-hrvatska.org i kojeg isti nudi u vlastito ime ili u ime treće strane ne smije se reproducirati niti raspačavati na bilo koji način, uključujući sve vidove elektroničkog prenošenja, prodaje, preprodaje i sve druge oblike uporabe u komercijalne svrhe bez pisanog dopuštenja iz Vala Evanđelja. Pristup internetskoj stranici twr-hrvatska.org je besplatan i ne može se koristiti u svrhu stjecanja financijske dobiti. Ako ste vlasnik ili zakonski predstavnik vlasnika sadržaja za koji smatrate se neovlašteno nalazi na stranici twr-hrvatska.org, molimo vas da nas o tome obavijestite putem naših podataka za kontakt, koji se nalaze na ovoj internetskoj stranici.

Trajnost i točnost sadržaja

Val Evanđelja ne jamči kontinuiranu dostupnost pojedinačnih sadržajnih elemenata koji se nalaze na ovoj stranici. Sadržaj se može dodavati, uklanjati ili prilagođavati bez prethodne obavijesti o tome. Raspored emitiranja radijskih emisija može se mijenjati bez obavijesti. Svi sadržaji koji su trenutačno dostupni ili će tek biti dostupni na stranici twr-hrvatska.org podliježu uvjetima korištenja.

Poveznice

Uz sadržaje koji se nalaze izravno na ovoj stranici, pronaći ćete poveznice na izvanjske organizacije, čije stranice nisu pod nadležnošću Vala Evanđelja. Iako se ove stranice mogu, uz dopuštenje, služiti logotipom Vala Evanđelja u promidžbene svrhe, Val Evanđelja ne jamči točnost podataka koji se nalaze na tim stranicama, niti podaci i mišljenja vlasnika tih stranica ne moraju nužno predstavljati stavove i mišljenja vlasnika Vala Evanđelja. Pojedine povezane stranice drugih organizacija mogu se služiti internetskim kolačićima, prikupljanjem podataka ili pak zatražiti druge osobne podatke od korisnika. Val Evanđelja nije odgovoran za pravila privatnosti na rečenim stranicama, niti te stranice podliježu pravilima privatnosti Vala Evanđelja.

Odgovaranje putem ove internetske stranice

Ako ova internetska stranica posjeduje funkciju za odgovaranje putem koje možete komentirati ili postavljati pitanja vezana za korištenje ove stranice, Val Evanđelja zadržava pravo koristiti se vašim odgovorima u promidžbene svrhe te kako bi motivirao partnerske organizacije da donose sadržaje na ovu stranicu. Osobni podaci koji su povezani s vašim odgovorom NEĆE biti prikazani na stranici twr-hrvatska.org, NEĆE se stavljati na raspolaganje trećim stranama i NEĆE se na bilo koji način javno plasirati.

Interakcija s drugim pružateljima sadržaja:

Pružamo poveznice na internetske stranice drugih organizacija koje mogu nuditi vlastitu robu i usluge. Bilo kakva vaša interakcija s ovim organizacijama, koja obuhvaća plaćanje i isporuku resursa ili usluga tiče se isključivo vas i navedenih organizacija. Korištenjem ove stranice pristajete da nećete smatrati Val Evanđelja odgovornim za neisporučivanje robe i usluga niti bilo kakve druge pogrešne izjave izrečene od treće strane ili oglašivača.

Donacije

Ako ova stranica omogućuje korisniku da dragovoljno izvrši financijsku donaciju njezinoj matičnoj organizaciji, donacije koje su namijenjene Valu Evanđelja bit će sigurno obrađene. Podaci prikupljeni prilikom obrade donacija namijenjenih Valu Evanđelja podložni su politici privatnosti Vala Evanđelja. Val Evanđelja ne jamči za sigurnost internetskih stranica drugih organizacija i nije odgovoran za način na koji oni obrađuju izravne donacije.

IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

OVA INTERNETSKA STRANICA NUDI SE TAKVA KAKVA JEST. VAL EVANĐELJA, KAO VLASNIK STRANICE, ODRIČE SE BILO KAKVIH JAMSTAVA I PREDSTAVLJANJA BILO KOJE VRSTE, BILO IZRIČITE ILI PODRAZUMIJEVANE, ŠTO SE ODNOSI ALI NIJE OGRANIČENO NA PODRAZUMIJEVANA JAMSTVA ZA MOGUĆNOST TRGOVANJA I ADEKVATNOSTI ZA BILO KOJU ODREĐENU NAMJENU, A S OBZIROM NA POUZDANOST FUNKCIONIRANJA STRANICE I SADRŽAJA PONUĐENIH NA NJOJ. POVEZNICE K IZVANJSKIM ORGANIZACIJAMA, PROIZVODIMA I USLUGAMA NE PODRAZUMIJEVAJU NAŠE ZASTUPANJE REČENIH ORGANIZACIJA, KAO NI NJIHOVIH PROIZVODA I USLUGA. VAL EVANĐELJA NIJE ODGOVORAN ZA BILO KAKAV GUBITAK ILI ŠTETU IZAZVANU VAŠIM KORIŠTENJEM OVE INTERNETSKE STRANICE. UNUTAR ZAKONSKIH OKVIRA, VAL EVANĐELJA NEĆE BITI ODGOVORAN ZA BILO KAKVU NEIZRAVNU, POSEBNU, SLUČAJNU NITI POSLJEDIČNU ŠTETU, ŠTO SE ODNOSI, ALI NIJE LIMITIRANO NA GUBITAK PODATAKA, OŠTEĆENJE ILI KRAĐU PODATAKA, VIRUSE, ŠPIJUNSKI SOFTVER I DRUGE NEMATERIJALNE GUBITKE. NAVEDENA OGRANIČENJA PREDSTAVLJAJU TEMELJNE ELEMENTE ZA OSNOVU POGODBE IZMEĐU VAS I VALA EVANĐELJA. PRIHVAĆATE I SHVAĆATE DA VAL EVANĐELJA NE BI NUDIO OVU INTERNETSKU STRANICU BEZ OVAKVIH OGRANIČENJA.

Opći podaci i pravni propisi

Ovi uvjeti korištenja predstavljaju jedini i potpuni dogovor između korisnika i Vala Evađelja te zamjenjuju bilo kakav prethodni dogovor vezan uz korištenje ove internetske stranice. Ova internetska stranica nalazi se u vlasništvu i njome upravlja Val Evanđelja sa sjedištem u Hrvatskoj. Shodno tome, zakoni Republike Hrvatske upravljat će svim uvjetima, pravilima i odricanjima od odgovornosti.

Izmjene uvjeta korištenja

Ovi uvjeti korištenja predstavljaju jedini i potpuni dogovor između korisnika i Vala Evađelja te zamjenjuju bilo kakav prethodni dogovor vezan uz korištenje ove internetske stranice. Ova internetska stranica nalazi se u vlasništvu i njome upravlja Val Evanđelja sa sjedištem u Hrvatskoj. Shodno tome, zakoni Republike Hrvatske upravljat će svim uvjetima, pravilima i odricanjima od odgovornosti.